Наградата на Шумен

На тържествена церемония в ДКТ “В. Друмев” гр. Шумен на 24.05.2019 г. бе връчена наградата на музикалния педагог на ДГ “Дружба” г-жа Светла Патева в категория “Учител на годината” в системата на предучилищното образование за 2018 г. от кмета на община Шумен Любомир Христов. Тази награда ни радва, но и задължава за нови творчески успехи! […]

Карнавал на приказките и приказните герои / кликни тук…/

  8 ноември 2018 г. За втора поредна година екипът и децата на Детска градина “Дружба” представиха пред родители и гости на града Карнавал на приказките и приказните герои “Доброто побеждава, доброто възпитава”. 168 деца се превъплатиха в роля на приказен герой и разиграха етюди на любими детски приказки.  

Концерт Национална конференция “Водим бъдещето за ръка” / кликни тук…/

                          29.10.2018 г. Децата от група “Славейче” с красивия си танц отправиха поздрав към всички гости от страната, уастници в конференцията на РУО “Водим бъдещето за ръка”    

Дядо Коледа при децата от ДГ “Дружба”

18 декември 2018 г. Дядо Коледа при децата от ДГ “Дружба”

Национална конференция “Водим бъдещето за ръка” / кликни тук…/

  29 октомври 2018 г. Национална конференция “Водим бъдещето за ръка” посрещане на колеги от страната. Открита практика във всички възрастови групи.

Спечелен проект от ПУДООС / кликни тук…/

Екипът на детска градина “Дружба” спечели проект от ПУДООС на стойност 5 000 лв. на тема”Горска детска градина” Изграден бе кът за изнесено обучение на децата в двора на детското заведение.

Участие в кръгла маса по БДП с международно участие / кликни тук…/

Педагогическият екип на Д “Дружба” взе участие в кръгла маса по БДП с международно участие. Анна Георгиева – директор и Галина Кънева – ст. учител участваха с доклади  презентация по темата за безопасността на децата от предучилищна възраст. 26 ноември 2018 г. Педагогически факултет на ШУ “Еп. К. Преславски”

Открити уроци по БДП в ДГ “Дружба” / кликни тук…/

По повод честванията на 35 год. организирана работа по БДП с деца от предучилищна възраст в ДГ “Дружба” бяха проведени открити уроци в група “Звездичка” и група “Конче вихрогонче” 26 ноември 2018 г.

Състезание по БДП / кликни тук…/

Децата от група “Славейче” и “Конче вихрогонче” взеха участие в състезание по БДП в зала “Младост”, по повод честванията на 35 години организирана работа с деца по БДП в детските градини 26 ноември 2018 г. спортна зала “Младост”

Участие в детски театрален фестивал “Коломбина” / кликни тук…/

Децата от група “Славейче” и “Конче вихрогонче” при ДГ “Дружба” взеха участие в Детски театрален фестивал “Коломбина” 28 март 2018 г.