Новини и събития 2011 - 2012 > Това се случи при нас през м. декември ….. / кликни тук /

Това се случи при нас през м. декември ….. / кликни тук /

Запалване на коледните светлини в №ЦДГ 32 „Дружба”

1.12.2011г.

 На 1.12.2011г. ЦДГ №32 „Дружба” грейна окъпана в светлини. На входа на детското заведение Дядо Коледа, пеейки „джингъл белс” посреща деца и родители, а до него два големи елена с шейна, пълна с подаръци допълват празничната обстановка. До тях пък се усмихва снежен човек и красива елха. Всички зали на детското заведение са празнично украсени и създават настроение за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Ден на благотворителността

6.12.2011г.

На 6.12.2011г. децата от ЦДГ №32 „Дружба” посрещнаха своите приятели от фирма „Телепол АД”, фирма Лифтком ЕООД, както и свои родители, за да засвидетелстват своята благодарност към техния жест на добра воля и реализиране на техните идеи през изминалата 2010 – 2011г. Децата подариха на своите гости изработено голямо сърце, картина и поздравителен адрес. Директорката на детската градина Анна Георгиева в словото си спомена, че благодарение на щедростта на приятели и спомоществователи се сбъдват детските мечти.

На гости в Дома за стари хора „Д-р Стефен Смядовси” – Шумен

13.12.2011г.

В навечерието на коледните и новогодишни празници децата от ЦДГ №32 „Дружба” поздравиха потребителите на социални услуги от Дома за стари хора „Д-р Стефан Смядовски” гр. Шумен. Малките коледари благословиха старите хора за здраве и благополучие, а джуджетата помогнаха на Дядо Коледа да раздаде специално приготвените картички от децата. Празникът завърши с „Родопска китка”. Малките палавници гордо се заловиха до бабите и дядовците на традиционното българско хоро.

На гости при нашите приятели от ясла №11 “Тракийче”

13.12.2011г.

За да зарадват децата от детска ясла №11 “Тракийче” децата от ЦДГ №32 “Дружба” се бяха подготвили специално. Облечени като джуджета те отнесоха на малките си приятели много танци, песни и коледно настроение.

Спектакъл „Коледно вълшебство”

 

19.12.2011г.

 

На 19.12.2011г. децата от ЦДГ №32 „Дружба”изнесоха в ч-ще „Т. Петков” пред своите родители и гости спектакъл „Коледно вълшебство”.140 деца танцуваха и пяха на сцената и заредиха с коледен дух всички присъстващи в залата. Децата в ролята на снежинки, джуджета, ангелчета, горски животинки, коледари и др. , заедно със своите учители и пом. възпитатели пожелаха на всички весели празници. На сцената при децата дойде и самият Дядо Коледа с красивата Снежанка.

Дядо Коледа при децата от ЦДГ №32 „Дружба”

20.12.2011г.

Много радост и веселие донесе пристигането на Дядо Коледа в детската градина. Той влезе във всяка от шестте зали на детското заведение и така всяко дете имаше възможността да се докосне до него, да му пожелае нещо и да получи своя подарък. Децата поздравиха Дядо Коледа с песни и танци и му пожелаха още дълги години да е здрав, за да радва деца и възрасти, носейки им подаръци и надежди за по-добро бъдеще.

 

Работилница на Дядо Коледа

 

22.12.2011г.

 

За втора поредна година ЦДГ №32 „Дружба” се превърна в работилница на Дядо Коледа. В шестте зали на детското заведение, които се бяха превърнали в символични ателиета кипеше усилена работа. Деца и родители заедно изработваха коледни играчки, гирлянди, картички и сурвачки. Тази инициатива колективът прави по повод общинската програма за превенция на агресията у децата от предучилищна възраст.

Поздрав от ръководството и учениците

на СОУ “В. Левски”

21.12.2011г.

Да поздравят и зарадват своите по-малки приятели на гости в детската градина дойдоха учениците от СОУ “В. Левски”.

Те изнесоха на децата танцово-музикална програма.

Коледуване в „Телепол”

 

23.12.2011г.

 

Децата от група „Конче – вихрогонче” посетиха своите приятели от фирма „Телепол”. Коледари наричаха за здраве и берекет, а момичетата танцуваха и пяха коледни песни. Малчуганите подариха на всички служители от фирмата саморъчно изработени картички. Валентин Върбанов благодари на децата за хубавите пожелания и подари на всяко дете торбичка с лакомства.


Коледуване в „Алкомет”

 

23.12.2011г.

 

С най-искрени пожелания за здраве и берекет коледари от група „Конче – вихрогонче” посетиха своите приятели от фирма „Алкомет”. Те бяха посрещнати от Фикрет Индже, който им благодари за чудесната програма и хубавите пожелания. Щедростта на г-н Индже бе отново голяма. Всяко дете получи торбичка с лакомства, а за детската градина – големи изненади .