Новини и събития 2011 - 2012 > Това се случи при нас през м. април

Това се случи при нас през м. април

ШАРЕН ВЕЛИКДЕН

Поздрав към г-н Костов и Общинска администрация отправиха децата от ЦДГ 32 “Дружба” по повод предстоящите Великденски празници.

Червено яйце, картичка и още изненади подготвиха децата, за да пожелаят с тях на всички, имащи отношение към детското заведение

здраве, щастие и весели празници!

ВЕЛИКДЕНСКА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА В АЛКОМЕТ

ВЕЛИКДЕНСКА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ИЗЛОЖБА В ТЕЛЕПОЛ

БОЯДИСВАНЕ НА ЯЙЦА С РОДИТЕЛИТЕ

На Велики Четвъртък при  децата от детската градина гостуваха родителите и заедно боядисаха първите червени яйчица.

С тях бяха начервени бузките и челцата на децата за здраве и късмет.

ИЗЛОЖБА В ЦДГ 32 “ДРУЖБА”

Красива великденска изложба подреди педагогическият екип във фоаето на детската градина, с която зарадва очите и сърцата на всички. Деца и родители, както и всички гости на детското заведение се радваха на шарените великденски яйца, зайци и пиленца, надничайки от всеки ъгъл и етаж на детското заведение. В изработването на яйцата за украсата се включиха и родители на децата.

СЕДМИЦА НА ГОРАТА

През седмицата на гората децата от детската градина се погрижиха за дръвчетата в двора на детското заведение. Окопани бяха всички дръвчета, премахнати бяха всички сухи клони, а след това родители помогнаха да полеем всички храсти и дървета.

ХРАНИЛКИ ЗА ПТИЧКИТЕ

Децата от група “Мики Маус” и група “Звездичка” поставиха хранилки за пиленца, които направиха с чичо Антон. В тях всеки ден ще поставят трохички за беззащитните тички.